Στη Σκύρο μπορείτε να έρθετε είτε ακτοπλοϊκώς είτε αεροπορικώς.

Το καράβι της  Σκύρου “Αχιλλέας” εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια Κύμη-Σκύρος-Κύμη ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει σύνδεση με Αλόννησο, Σκόπελο και Βόλο. Για να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια, τις τιμές των εισιτηρίων και την έκδοσή τους σας παραπέμπουμε στο site www.sne.gr .

Η διαδρομή από Αθήνα, είναι Αθήνα-Χαλκίδα-Αλιβέρι-Κύμη (περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά). Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με οδηγούς ταξί που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν στη μετακίνησή σας μέχρι την Κύμη ή από Κύμη προς τον προορισμό σας σε πολύ προσιτές τιμές.

Αν σκοπεύετε να έρθετε ακτοπλοϊκώς  χωρίς δικό σας μεταφορικό μέσο,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων με προορισμό την παραλία της Κύμης. Από εκεί με το καράβι “Αχιλλέας” σε 1 ώρα και 40 λεπτά θα είστε στο λιμάνι της Λιναριάς. Πληροφορίες για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Λιοσίων θα βρείτε στο http://www.dromologiaktel.gr.

Χρήσιμα τηλέφωνα για ακτοπλοϊκά:

Πρακτορείο Κύμης: 22220-22020

Πρακτορείο ΚΤΕΛ Λιοσίων (Λιοσίων 260, Αθήνα-Κάτω Πατήσια-Τρεις Γέφυρες): 210-8317153

Πρακτορείο Σκύρου: 22220-91123

 

Αεροπορικώς, οι Ολυμπιακές αερογραμμές συνδέουν τη Σκύρο τόσο με την Αθήνα όσο και με τη Θεσσαλονίκη. Το αεροδρόμιο του νησιού βρίσκεται σε απόσταση 25χλμ από το λιμάνι. Φτάνοντας εκεί, υπάρχει λεωφορείο το οποίο σας μεταφέρει στο λιμάνι με πολύ μικρό κόστος. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατόπιν συνεννοήσεως.

Χρήσιμα τηλέφωνα : 22220-91600(πρακτορείο Σκύρου), 22220-91625(αεροδρόμιο Σκύρου)

 

Είναι πολύ σημαντικό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να κάνετε κράτηση εισιτηρίων τηλεφωνώντας σε κάποιο από τα πρακτορεία.

Κάντε την κράτησή σας

Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας, διαβάστε αξιολογήσεις ή αξιολογείστε τη διαμονή σας!