Σχετικά με εμάς
Θέλουμε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες κάθε μέρα με γνώμονα τη φιλοξενία, την ομαδική εργασία και την ευγένεια.

Το ξενοδοχείο “Linaria Bay” είναι μία οικογενειακά διοικούμενη επιχείρηση η οποία βρίσκεται στο λιμάνι της Σκύρου, τη Λιναριά, σε απόσταση 12 χλμ από τη χώρα του νησιού και 25 χλμ από το αεροδρόμιο.  Η θέση στην οποία βρίσκεται, πάνω στο βράχο και κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου προσφέρει απεριόριστη θέα στη θάλασσα του μικρού, όμορφου και περιποιημένου λιμανιού.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει δίκλινα  δωμάτια, διαμερίσματα αλλά και παραδοσιακά σκυριανά σπιτάκια σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από τα μαγαζιά του λιμανιού και από τις παραλίες.

Το πιο κοντινό σε απόσταση εστιατόριο-ψαροταβέρνα το «Ιβιλάι» ή αλλιώς «Φιλιππαίος» όπως το γνωρίζουν οι περισσότεροι, διοικείται και αυτό από την ίδια οικογένεια και συνεργάζεται με το ξενοδοχείο. Έχοντας μία πολύχρονη παράδοση στο χώρο των εστιατορίων φροντίζει για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας  συνδυάζοντας ποιότητα και προσιτές τιμές. Η αστακομακαρονάδα αποτελεί εδώ και 3 γενιές τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Κάντε την κράτησή σας

Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας, διαβάστε αξιολογήσεις ή αξιολογείστε τη διαμονή σας!